duminică, 30 martie 2008

Dinamo-CFR Cluj 1-2 / Doua reprize diferite, acelasi Semedo

CFR Cluj a invins cu scorul de 2-1, in derbyul etapei, pe Dinamo. Golurile clujenilor au fost de Semedo ('11, '45), iar pentru Dinamo a inscris Ionel Danciulescu in minutul 35.

Daca in prima repriza jocul prestat de cele doua echipe s-a ridicat la nivelul asteptat de la un joc intre doua echipe cu pretentii, in repriza secunda am avut parte de un joc identic cu cel de la Vaslui, singurele ocazii mai importante apartinand tot clujenilor, pe finalul partidei, prin Muresan si Fabiani.

Cand niciodata nu pacalesti fotbalul, acesta te rasplateste. Dovada acestui fapt a fost prima repriza, atunci cand ambele echipe au jucat exact asa cum stiu mai bine, iar golurile si fazele de poarta nu s-au lasat asteptate. In minutul 10 Semedo a profitat de o eroare a portarului dinamovist, Bogdan Lobont, si a inscris pentru 1-0. Dinamo a replicat imediat, insa Hirschfeld a prins o zi mare intre buturile clujenilor si n-a putut fi invins decat in minutul 35, atunci cand Danciulescu a deviat in plasa, din 7 metri. Diferenta a facut-o insa acelasi Semedo, care in minutul 45 a tasnit ca din pusca, pacalind si offisdeul dar si aparatorii dinamovisti, de la jumatatea terenului si l-a executat pe Lobont cu un sut puternic si bine plasat.

Astfel, CFR Cluj ramane pe primul loc al clasamentului, cu 3 puncte in fata Stelei, iar Dinamo Bucuresti cade pe locul 4, la 2 puncte in spatele Rapidului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu