duminică, 17 februarie 2008

Top 10 Music Video : Editia 2 - 17.02.2008

In acest moment rubrica "Videoclipuri muzicale" de pe Fabrica de Zvonuri, cuprinde 13 clipuri. Puteti vota in fiecare moment oricare dintre aceste 13 melodii printr-o simpla vizualizare a videoclipului.

Priviti cum arata Top 10 Music Video, editia a 2-a :

1. Puya, Keo si Lora - Viata noua / 84 pct.
2. Alex - Doamna mea / 74 pct.
3. Celia - Soapte / 53 pct.
4. Cristina Rus - Prea tarziu / 48 pct.
5. Chris Brown - Kiss, kiss / 40 pct.
6. Smiley si Uzzi - In lipsa mea / 39 pct.
7. Ca$$a Loco - Cine are noroc are / 37 pct.
8. Morandi - Angels / 31 pct.
9. Fly Project, Anca Parghel si Tom Boxer - Brasil / 20 pct.
10. Impact - Love or I die / 17 pct.

Situatia clasamentului a devenit, dupa numai 2 editii, una foarte interesanta. Daca in prima editie, Chriss Brown se afla pe prima pozitie, la o distanta destul de mare de locul secund, iata ca acum melodia Kiss, Kiss a ajuns pe locul 5 al clasamentului. Puya, Keo si Lora au ajuns pe primul loc in clasamentul la zi al Top 10 Music Video. Melodia lor, "Viata noua", a reusit sa obtina 59 de puncte in numai 2 zile si a ajuns acum sa adune nu mai putin de 84 de puncte. Subsolul clasamentului pare sa fie destul de linistit, lucrurile neschimbandu-se foarte tare spre deosebire de prima editie. Impact ocupa, la fel ca si in prima editie, ultima pozitie, iar penultimul loc este ocupat, ca si in editia de debut, de catre Fly Project, Anca Parghel si Tom Boxer cu a lor melodie "Brasil" !

Nu uita ! Iti poti vota videoclipurile printr-o simpla ascultare a melodiei. Fii pe faza.. vor aparea si alte clipuri pe Fabrica de Zvonuri, iar acestea pot intra in top doar cu ajutorul vostru !

1 comentarii:

Anonim spunea...

Dupa parerea mea, melodia Zamorena, interpretata de Tom Boxer si Anca Parghel, va ajunge in scurt timp pe primele 3 pozitii ale topului si cu siguranta va fi macar o data numarul 1.

Trimiteți un comentariu