joi, 14 februarie 2008

SERIAL : Pase intre dragoste si comedie : Episodul 2

Michael si Marry desi se indragesc,comunica putin. Poate exista in mintea lor teama ca realizarea viselor legate de implinirea profesionala, ii poate indeparta.

Urmeaza poate una dintre cele mai importante competitii de fotbal. Michael se anunta a fi unul dintre cei mai buni jucatori ai competitiei. Ochii sunt atintiti asupra sa, iar el simte acest lucru. De partea cealalta exista o competitie si o lupta foarte apriga pentru cea mai frumoasa echipa de majorete. Marry este capitanul echipei de majorete care reprezinta clubul la care joaca Michael.



Fiecare se antreneaza pentru competitie. Antrenamentele dure il solicita la maxim pe Michael, care desi ar vrea parca sa amana aceasta competitie, pentru a acorda mai mult timp "relatiei" lui cu Marry, este pus in situatia de a incerca sa lase pentru moment sentimentele deoparte si sa dovedeasca in competitie ca este unul dintre cei mai buni jucatori.

Marry a mai participat de alte doua ori la aceasta competitie cu aceleasi fete, reprezentand aceeasi echipa. De fiecare data, frumoasa Marry a fost invinsa de Martha, capitanul echipei de majorete care a castigat an de an trofeul de "Cea mai frumoasa echipa de majorete".

Martha a fost acum un an iubita lui Michael. Relatia lor nu a durat, bazandu-se mai mult pe aspectul fizic si pe popularitate. El, unul dintre cei mai ravniti baieti si cel mai bun jucator de fotbal din liceu. Ea, castigatoare a mai multor concursuri de miss, dorinta fiecarui baiat.

Se pare insa ca Martha nu se gandeste sa castige doar competitia de majorete, ci si inima lui Michael....

------------------------
Acum este randul tau, spune-ne continuarea !

1 comentarii:

Anonim spunea...

Michael si Marry isi pot promite, intr-una din pauzele dintre antrenamente,VICTORIE TOTALA! Sunt multe aspecte care pot duce la nerespectarea promisiunilor. In aceste cazuri poate exista VICTORIE PARTIALA sau ESEC TOTAL!

Trimiteți un comentariu