luni, 28 ianuarie 2008

VOTEAZA "Prezentabilii Ligii 1" !!!

MySport si Fabrica de Zvonuri va propun topul celor mai prezentabili, zece, fotbalisti din Liga 1. Ati avut posibilitatea de a va exprima parerea in legatura cu nominalizarile pentru acest top, iar noi am alcatuit lista celor 10 fotbalisti pe care dumneavoastra ii veti putea vota.

Nominalizarea 1

Radu Stefan : Tanarul dinamovist a reusit sa atraga privirile tuturor atat prin modul in care joaca fotbal cat si prin modul in care se prezinta in afara gazonului. Mereu in pas cu moda, Radu Stefan ne-a convins ca trebuie sa faca parte din topul celor mai prezentabili fotbalisti din Liga 1.

Nominalizarea 2

Mirel Radoi : Desi mai mult accidentat in ultima perioada si mai putin present in lumea fotbalului, capitanul Stelei ne-a aratat ca pe cat de dur poate fi pe gazon, pe atat de elegant poate fi in afara terenului. Asadar, al doilea nominalizat este Mirel Radoi.

Nominalizarea 3

Marius Constantin : Durul Rapidului din teren, Marius Constantin, nu-si neglijeaza niciodata aspectul fizic atunci cand este in afara terenului. Frizura nonconformista pe care o expune si modul in care se imbraca, ne-au facut sa-l nominalizam in topul prezentabililor din Liga 1.

Nominalizarea 4

Sorin Ghionea : Coleg cu Radoi la clinica din Bologna, fundasul central al Stelei, Sorin Ghionea, se prezinta onorabil la capitolul look si atitudine vestimentara, primind de la noi nominalizarea cu numarul 4.

Nominalizarea 5

Mugurel Buga : Jucatorul responsabil cu spectacolul si creatia in Giulesti, Mugurel Buga, ne dovedeste si in viata de zi cu zi ca este un tip elegant care tine la modul in care iese “in lume” . Il adaugam astfel fara retineri in randul prezentabililor din Liga 1.

Nominalizarea 6

Ciprian Tatarusanu : Portarul Gloriei Bistrita, Ciprian Tatarusanu, a intrat puternic in categoria celor mai aratosi fotbalisti, poze destul de sexy cu el aparand pe internet. Nu putea rata nici topul nostrum, si il numim pe goalkeeperul Gloriei, nominalizatul cu numarul 6.

Nominalizarea 7

Mircea Bornescu : Craiova isi trimite si ea concurentul pentru castigarea trofeului celor mai prezentabili fotbalisti din Liga 1. Portarul Mircea Bornescu ne-a demonstrate ca aspectul sau se afla pe un loc fruntas in viata sa.

Nominalizarea 8


Ionut Rada : Fundasul stelist a facut deja furori printre persoanele de sex feminine dupa aparitia sex dintr-un calendar. Evident nu-l puteam omite pe Ionut Rada care este a 8-a nominalizare.

Nominalizarea 9

Adrian Cristea : Unul dintre cei mai tehnici dinamovisti din teren, Adrian Cristea ne-a aratat ca se descurca bine si in afara gazonului. Cum nu am gasit niciun rateu in materie de aspect, il nominalizam fara discutii.

Nominalizarea 10

Adrian Ropotan : Ultimul, dar nu cel din urma, mijlocasul dinamovist, Adrian Ropotan. Desi ocupa o pozitie mai defensive in teren, Ropotan ne-a demonstrate-o in dese randuri ca este destul de creative si “ofensiv” in materie de look vestimentar.


VOTEAZA AICI :


1 comentarii:

Trimiteți un comentariu