joi, 17 ianuarie 2008

Printre transferuri si bani murdari




Culisele diferitelor tranzactii intermediate de fratii Becali aparute in Gazeta Sporturilor nu mai sunt o noutate pentru nimeni. Toti cunoastem faptul ca din banii pe care un jucator este transferat in strainatate, se servesc mai multe parti. Impresarii, clubul si mai putin statul, deoarece oamenii sunt destul de bine informati si instruiti in a “fenta” TVA-ul.

Actorii principali nu mai sunt de mult timp jucatorii. Pacat. Locul lor a fost luat fara remuscari de impresari, care pe carca jucatorilor isi maresc conturile si-si imbogatesc parcarile cu Rollsuri sau Mybachuri. Jucatorii isi rateaza uneori visul de a activa la echipe cu renume din cauza faptului ca impresarii cer comisioane de neacceptat. Ne dorim performanta si profesionalism dar continuam sa facem mismasuri de doi bani.

Citeam ca in sfarsit caracatita banilor negri din fotbalul romanesc este pe cale sa fie pusa pe masa DNA. Se va rezolva oare vreun caz de coruptie in fotbalul romanesc ? Vom apuca sa vedem vreodata la televizor “Da, este vinovat” ?

Oare toti sunt manjiti ? Oare toti conducatorii cluburilor din Romania au pe constiinta macar un comision pe sub masa ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu