vineri, 18 ianuarie 2008

Echipament in dungi pentru cei unsprezece “jucatori” ?

  • Am asistat aseara la una dintre cele mai bune emisiune realizata pe tema scandalului cu bani negri din fotbal. 100 % impreuna cu Robert Turcescu, Grigore Cartianu, Catalin Tolontan si aparatorul familiei Becali, Gigi.
  • -
  • Acuzatiile pentru “jucatorii” de bani negri din fotbal au fost clare si de neclintit, in ciuda intrarilor in direct ale domnilor Dragomir si Copos, sau ale ripostelor domnului cu mustata,Gigi Becali. Domnul George Copos a facut una dintre cele mai mari greseli acceptand sa intre in direct intr-un asemenea moment, avand in fata un atac devastator alcatuit din cei mai buni si mai acizi jurnalisti din Romania. Victimizarea pe care patronul Rapidului si-o facea a cazut in penibil. Discutia despre Bratu a fost evitata intr-un mod grosolan de catre Copos, aducand discutia despre Dulca. Raspunsurile domnului Copos la adresa acuzatiilor aduse de cei 3 jurnalisti, privind cazul Bratu, in care Rapid a inregistrat ca bani primiti pentru jucator suma de doar 100.000 de dolari, desi suma reala de transfer a fost de 1.750.000 dolari, au fost acelea ca Galatasaray a platit in timp suma de transfer si ca acei 100.000 de dolari faceau parte doar dintr-o transa de transfer. Baliverne.
  • -
  • Aparatorul familiei, George Becali, a facut inca o demonstratie gratuita si total deplasata, scotand banii de la spate in fata invintatilor si tuturor oamenilor de la televizor. Ce este cel mai ciudat in aceasta poveste este faptul ca Gigi Becali nu este acuzat deloc in acest caz si totusi el a sarit ca ars pentru verii sai, parca mai ceva decat ar fi facut-o pentru propria persoana. Tipetele sale nu au lipsit, dar au lipsit jignirile. Nu-si mai permite in fata unor asemenea persoane. Si poate si-ar permite dar parca stie ca n-are dreptate, el calcand peste dreptatea cu care se lauda pentru a-si apara rudele.
  • -
  • Pentru prima data in viata, Cristi Borcea a fost mai suparat decat dupa castigarea Cupei Campionilor a Stelei. Astazi, exact de ziua sa a fost acuzat pentru evaziune fiscala. Ochelarii de soare mari pe care si i-a ales probabil ii mascau cearcanele provocate de aceasta decizie a DNA-ului de a-l acuza, tocmai acum cand facuse doua transferuri de marca in fotbalul romanesc.
  • -
  • Nici domnul Dragomir, in interventia telefonica, nu a fost atat de direct asa cum il stim, rezumandu-se sa repete obsesiv faptul ca are incredere in justitia romana si ca trebuie sa lasam ca aceasta sa-si faca meseria si sa dea verdictul.
  • -
  • Trebuiau sunati toti, trebuiau luati la intrebari acum, in fata natiunii. Sau nu, doar nu faceam un proces in fata poporului. Chiar Becali a recunoscut ca in Liga lui Mitica se invart pe an in jur de 1 milion de euro, bani negri, subtirel si putin pentru faima si valoarea domnului George Becali, care se duc pe spagi la arbitri, masluire de jucatori si alte mici atentii stiute doar de ei.
  • -
  • De vorbit este mult, emisiunea a fost cu adevarat o proba decisiva impotriva “jucatorilor”, iar pentru a incheia intr-o maniera in care am inceput, permiteti-mi sa-i propun domnului George Becali exact acelasi lucru pe care l-a facut si Grigore Cartianu : ” Domnule Gigi Becali, posturile s-au ocupat in echipa acuzatilor, dar mai avem un loc de antrenor. Va bagati ? “

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu