joi, 20 septembrie 2007

REGELE IESE DIN SAH !

Am vazut conferinta de presa a lui Gica Hagi si m-au incercat anumite sentimente , nici unul pro Becalian. Si probabil era de asteptat. Acum il vad si pe Becali pe un anumit post de televiziune si ma incearca din nou anumite sentimente, nici unul pro Becalian.

Hagi a rupt tacerea si ne-a povestit culisele si metodele de lucru de la Steaua. Acum stim toti.Pana acum doar banuiam. Hagi n-a suportat sa fie carator de apa, sau purtator de eticheta de “antrenor” si a plecat. Sa-i spuna cineva lui Becali ca acesta se cheama caracter si personalitate.

Cere referendumuri in randul suporterilor stelisti. S-ar soca de rezultatul acestora. Oare a privit vreun sondaj de pe sit-urile de sport? A si spus. “Fac ce vreau la Steaua!” si asta spune tot. Noi fanii, noi spectatorii, noi privitorii de rand nu avem nici un drept si probabil in viziunea lui Becali, nu ar trebui sa avem nici o pretentie. Ar trebui sa ne multumim cu ceea ce ne da el, sau cu ce stie el.

Revenind la conferinta de presa a lui Gica Hagi, acesta a facut o declaratie care intr-adevar a mers la inima tuturor : ” Omul pe care in ‘87 l-am adus in Ghencea, caruia i-am deschis poarta, ma goneste acum din Ghencea! “. E dureros. E trist. Este adevarul gol-golut.

A fost prima declaratie a lui Hagi, in care acesta a aruncat mingea in palatul lui Becali de pe aleea cu numar de portar, 1. Prima declaratie in care Hagi s-a spalat de mocirla aruncata de Becali si l-a aruncat pe acesta in mainile suporterilor stelisti dornici de anumite raspunsuri.

Stati linistiti. Nu vom primi nici un raspuns. De ce? Pentru ca il asteptam de la Becali, si pentru ca nu ne mai dorim sa-i privim piesele de teatru si showurile de doi bani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu