sâmbătă, 22 septembrie 2007

Cum sa pierzi timpul cu folos

Din cateogira "stau in casa si o ard aiurea" va prezentam "Cum sa pierzi timpul cu folos" .
(persoanele care se ocupa cu o munca ce necesita activitatea acasa ..gen blog.. se exclud)

Nu e mai marfa sa stai pe messenger sa joci o fifa decat sa iesi afara si sa faci un fotbal ? E mai tare. In cazul in care esti bomba la fotbal adevarat poti sa compensezi cu virtualul si sa te dai mare.. si invers. De unde atata manie cu internetul asta ? Pai explicatia ar fi una pe atat de simpla dar pe atat de complicata. Incepi sa pierzi din prieteni si atunci cand vrei sa-i gasesti te bagi pe net, si rezolvi problemele. Ni se intampla tuturor. Devine acum o chestie rusinoasa sa n-ai net.. "Cum frate n-ai net? pff hai da-mi numarul de telefon" .. nu mai vorbesti la telefon vorbesti pe messenger sau prin mailuri..

In pauzele meciurilor din UCL nu stiu cati au vazut, FIFA a bagat o reclama cu cei care stau pe fotoliu vs cei care joaca fotbalul adevarat.. si au jucat o miuta.. se vrea sa se scoata tineretul din casa.. dar cum? Scoatem tineretul dar mai updatam ceva pe la programe jocuri noi si implicit trebuie sa-i aducem iar in fata calculatorului.

Cum sa pierzi timpul cu folos ? Pai daca tot stai in casa, macar ocupa-te si tu cu ceva ! Fa-ti un blog, un site, scrie, invata sa folosesti netul sau calculatorul in adevaratul sens al cuvantului nu doar la suprafata. Ti-e lene.. la toti ne-a fost.. si poate cateodata la toti ne este lene, dar.. trebuie sa existe un "dar". Iar "dar-ul" acesta trebuie sa fie limita.

3 comentarii:

Winn3r spunea...

ceri prea multe ;)) crezi k e la indemna oricui sa faca un site, ca sa fie populat ... :-j

Alberto Boţoghină spunea...

dar macar trebuie incercat :)

Anonim spunea...

nu mai bine stau eu si citesc p fabrica decat sami fac blogu meu.cum zicea si winner....!unii sunt obligatzi sa stea p net(ce sai faci daca nai ce face la birou :P)ma plictisesc si stau p net toaaaaaata ziua mai citesc gazeta mai ma joc p miniclip alea alea. daca stie cineva o modalitate prin cre sa fac ceva si sami iasa si bani as fi f recunoscator :*

Trimiteți un comentariu