marți, 4 septembrie 2007

Combinatii de "n" luate cate "k"

Nu stiu daca stiati, dar Laura Andresan,actrita,prezentatoare,cantareata pentru adulti, se pare ca s-a cuplat cu nimeni altul decat Grasu XXL. Ei aveau si cateva colaborari de la un timp.. deh.. poate ca s-au indragostit pe parcurs.
Chiar daca are acum un iubit, Laura nu a renuntat la vechile ei obiceiuri.. si la o emisiune de pe Kanal D, "Bara la bara" ea a sustinut un Show Erotic (altceva nu stie sa faca) cu nimeni alta decat Alina Plugaru, o actrita porno.
Faza cea mai tare e aceea ca ele erau certate.. dar acum s-au impacat cu un sarut.. Cred ca ori emisiunea de pe Kanal D nu avea raiting si au trebuit sa le puna pe fete sa se sarute, ori aceste 2 personaje feminine nu mai erau bagate in seama de nimeni.. nu imi explic..


----
Lasati astea.. nu mi-ati spus filme :(
Inca mai asteapta lumea filme.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cu titlul ala mi-ai adus brusc aminte de mate...si mi-a venit brusc rau :)))) deci Laura este o talentata, daaa???? :))) este cea mai mf! eu sunt fana! NOOOOOT!!!!! :)))))Iar referitor la "show-ul" ala...dak asta stiu ele sa faca.... :P :))))

Anonim spunea...

Pai. asta ziceam si eu.. e talentata acolo in dansurile ei.. in showul ei interzis..s.a.m.d

Anonim spunea...

daca intradevar grassu s-a cuplat cu jegu nu o sai fie bn pt imagine. cai face o mel sau ceva mai treaca mearga dar..... nush avand in vedere ca grasu e un barbat bine asa si f destept p deasupra nu ca alte vedete nu sunt f sigur ca sa cuplat cu aia

Trimiteți un comentariu