miercuri, 19 septembrie 2007

Cat de mare poate fi un Hagi mic ?

SPECIAL : Scandal in Ghencea - Articolul de la 6 seara

Am publicat mai tarziu acest articol, pentru a putea vedea o posibila formatie pe care Hagi ar putea s-o alinieze diseara in Cehia. Si am vazut-o. Iacob si Badoi , titulari ! Neaga nici macar rezerva ! Spusele lui Gigi Becali s-au adeverit.. Hagi a acceptat varianta patronului.

DAR..

Haideti sa privim altfel, din partea "Regelui-Colonel". Gica Hagi pare ca a acceptat sa-i faca moftul lui Becali, poate pentru a astepta o eventuala infrangere diseara, si pentru a-l ataca el de data aceasta pe "Iluminat" . Cum ? E simplu. Pana acum Hagi a facut echipa si a fost criticat de patron, acum Hagi a acceptat cerintele lui Becali, poate, pentru a putea sa-i ceara sa nu se mai bage , dupa un eventual insucces diseara. Doar asa ar putea fi logica mutarea lui Hagi.

DAR..

Haideti sa privim din tribuna, ca simpli spectatori. Gica Hagi, pare atat de dornic de a antrena Steaua, incat este in stare sa ramana la aceasta echipa pana cand "Iluminatul" il va da afara. Accepta acum varianta lui Becali, pentru a-l mai domoli pe acesta si pentru ca in etapa viitoare sa faca tot o formatie de-a lui. In opinia majoritatii suporterilor Hagi este acum doar un Rege, devenit un colonel dintr-o oaste luminata de..primul "razboinic".

DAR..

Oare ce crede acum Becali ? "Gata, ma asculta. Asa e posibil sa gandeasca. E atat de dornic de a antrena Steaua incat face orice sacrificiu." Asa ar putea gandi Becali si ar fi poate corect. Dupa supunerea lui Hagi.

DAR..

Tu , tu ce zici ?

1 comentarii:

Winn3r spunea...

... puncte puncte ...

Trimiteți un comentariu