luni, 17 septembrie 2007

Articolul de la 6 seara > 17 sept. 2007


DESPRE Bloguri si Bloggeri

Sub influenta vizibila a primei zi de scoala incep si scriu.. Nu primiti multe linkuri sa intrati pe bloguri, de la bloggeri evident ? De fapt si inainte primeam.. dar cu sit-uri.. acum e la moda blogul si sunt la moda bloggerii mie asa mi se pare. Dintre toate blogurile pe care le accesez am observat ca sunt unii care au ajuns in frunte , cunoscuti datorita calitatii articolelor si mesajelor pe care le posteaza si unii care au ajuns pe undeva,relativ, sus datorita faptului ca oamenii le vin pe blog datorita unor reclame postate pe ziare de tiraj mare sau datorita faptului ca posesorii de astfel de bloguri sunt nu stiu ce prezentatori.. mda.. e bine si asa.. dar ei au un avantaj.. e bine insa ca in fata lor sunt bloggerii din prima categorie pe care ii enuntam mai jos.
Din categoria BLOGGERI BUNI : Blogatu' , Bar Tikitaka , Zoso, VisUrat, Piticu .
Acum ceva timp un ziar si-a permis in editia online sa fure cu nerusinare un articol de la bloggerii buni.. Mda..daca altceva nu-i duce rotita... Nu este vreo reclama mascata.. nici nu am intentia.. sunt doar concluziile pe care le trag dupa doar 3 saptamani in BLOGOSFERA. Nu ne obosim sa-i enumeram si pe cei cu reclame pe la propriile televiziuni si ziare.. nu ar avea rost si nici sens.. ii stiti voi.. Cei 5 BLOGGERI de mai sus sunt aceia pe care ii citesc si pe care ii urmaresc.. pentru ca ai intr-adevar ce sa citesti..

5 comentarii:

Bar Tikitaka spunea...

Publicitatea e mama succesului,iar ocolirea regulilor drepte,bunica tutoror manierelor de a avea succes.Scopul este de a fi cat mai original iar pentru copyright sunt legi si pedepse. Simplu si nu foarte elegant.

Winn3r spunea...

Articol bun, sa inteleg ca ti-a fost furat un articol ?

Alberto Boţoghină spunea...

NU MIE !!! A fost un articol furat ! Dar nu articolul meu !

Winn3r spunea...

De ce esti nervos /:)

Alberto Boţoghină spunea...

Nu sunt deloc nervos.. am vrut doar sa clarific.. Articolul furat de Jurnalul ii apartinea lui Visurat

Trimiteți un comentariu