marți, 11 septembrie 2007

Articolul de la 6 seara > 11 sept. 2007


DESPRE Publicitatea din timpul unui film

Ora 20:30 sau poate chiar 20:45 astepti un film dupa jurnalele de seara. Mare e minunea daca il gasesti. Sa zicem insa ca ai gasit un film pe unul din programele cunoscute. Si te uiti si iti place.. si razi sau plangi depinde de genul filmului.. si vine.. Publictatea. Inevitabilul s-a produs. Tocmai atunci cand intrasei parca in poveste, cand te simteai langa Angelina Jolie, cand credeai ca esti langa Brad Pitt, atunci intervine publicitatea. Destul de normal daca stai sa te gandesti ca posturile tv din asta traiesc pana la urma. Ii intelegem, si acum asteptam sa se reia filmul. Trec 10, trece un sfert de ora , trec 20 de minute si in sfarsit incepe filmul. Ai uitat si povestea, a plecat si Angelina, s-a dus atmosfera.. dar nu-i nimic ne gandim ca ne revenim, si da iti revii dupa cateva minute, intri iar in starea demna acelui film, te trec iar emotiile, cand, inevitabil, ce? Publicitate. Deja baietii se duc la o bere jos " Avem timp si de doua daca ne grabim un pic si tot nu pierdem filmul" , fetele se apuca de pedichiura,manichiura.. termina tot nu incepe filmul, se duc si la vecine, ajung la etajul 3,4 si pana la urma incepe. Pff.. iar aceeasi poveste..intri in film, si iesi la fel de repede. E destul de interesant sa vezi un film la vreun post tv . Din pacate pe OTV nu am vazut filme, la ei nu prea am vazut nici publicitate, ei erau un post bun de vazut filme.. nu aveau cu ce sa ne intrerupa.. sa nu intram in detalii insa. De departe cea mai multa publicitate o gasim pe PRO, indiferent de film, ei au mereu 20 de minute de publicitate. De la un timp se poarta si publicitate in timpul Stirilor "Revenim dupa 3 minute de publicitate" si au dreptate aici.. La TVR in general e bine sa te uiti la vreun film. Dupa decizia CNA , Televiziunea Romana nu mai are voie sa mai bage publicitate in timpul emisiunilor sau filmelor din program.
Sfatul meu ar fi acela sa va luati un DVD sau un Calculator daca nu aveti deja, sa va faceti rost de filme si sa dati PLAY cand vreti si PAUSE cand doriti .. :)

4 comentarii:

Anonim spunea...

nici nu pot sa te contrazic...pe ProTv si crepi de nervi cand vezi cat te tin. publicitatile au insa si partile lor bune...daca ar tine totusi mai putin. apuci sa urinezi sa te mai invarti in pat, sa iti mai aduci ceva mancare la pat, sa faci patu sa te intinzi daca nu i facut ...dar in nici un caz sa nu tina cat stirile meteo!!!

Anonim spunea...

Exact ce spuneam.. ai timp sa faci ce vrei.. un dus, de mancare.. ce vrei :))

Winn3r spunea...

Calculatorul e cea mai buna solutie, dar parca nu e la fel ca la tv ... :)

Anonim spunea...

pai atunci winn3r ia-ti dvd :)

Trimiteți un comentariu