duminică, 9 octombrie 2011

SERIAL | Fâs Factor - Episodul 2

Doamnelor, domnilor, talentaţilor, noi nu căutăm cea mai bună voce, ci acel om care poate fi factorul x când urcă pe scenă. Nu ne interesează cum şi de ce cânţi, ci cum şi pentru ce sari pe scenă. Dacă n-ai voce, nu e problemă, va avea grijă cineva de tine, noi avem nevoie de atitudine, aşa că d-aia ultima dată am ales un tânăr de 38 de ani, dintr-o familie săracă, fără pic de voce, dar cu dorinţă. C-aşa trebuie să demonstrăm că aici, la Fâs Factor, putem fi oameni cu suflet mare.

Apoi, dacă ne certăm între noi, membrii juriului, e super. Audienţa, ş-aşa mică, ar putea spera că se va face mare, măcar atât timp cât copiem ce se întâmplă la românii cu talent. În plus, ca o fază demnă de modul autonom în care fiecare membru îşi prezintă o opinie prin "da"-ul sau "nu"-ul acordat, dacă unul zice NU, noi NU o lăsăm aşa, şi ne batem, nenea Morar, că ni s-a părut nouă super prestaţia şi ne punem obrazul la bătaie, forţând un DA de la Akcent. Păcat.

Păcat că nici în al doilea episod nu putem să vă vorbim de bine. Am face-o, pe cuvânt, dacă ne-aţi da motive. Şi, serios, dacă vreţi să premiaţi vocea, atunci tipa care i-a asigurat spatele Paulei la Eurovision ar trebui să vă ia banii. Dar probabil va fi depăşită de nenea ăla cu populara lui la 38 de ani. Hai, mai certaţi-vă o dată, vă rugăm.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu