miercuri, 5 octombrie 2011

Dribling nereuşit al lui MM

MM Stoica a făcut multe pentru Steaua  în primul său mandat. A venit cu aceleaşi gânduri şi în cel de-al doilea, dar a dat greş. Iar asta s-a datorat 100% lui. S-a crezut mult mai important decât era, a vrut să fie cel care driblează, dar şi şutează şi se baza pe faptul că dintre actualii stelişti el avea cea mai mare poartă deschisă către suporteri.

Iar din cauza asta a făcut o greşeală impardonabilă: nu l-a vrut pe Ogăraru. Mai pe româneşte, Ogăraru e unul din jucătorii care au rămas în sufletele steliştilor, indiferent unde a jucat. E apropiat de suporterii şi vorbeşte cu aceştia permanent pe pagina sa de Facebook.

Cum să aducă MM un asemenea jucător la Steaua? Ar fi stricat vestiarul. Ce-i trebuia Stelei un jucător cu sânge pur roş-albastru? Ce avea să facă un fotbalist iubit de fani la actuala Steaua? Cum să cadă MM pe plan secund?

Uite că a căzut. Nu numai că a plecat de la Steaua, iar Ogăraru are şanse mari să revină la vară, dar a şters cu buretele acele sentimente de bine, rare ce-i drept, pe care fanii Stelei le mai nutreau pentru el. Ţeapă, nu?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu