duminică, 9 octombrie 2011

Am aflat cum s-a accidentat Sânmărtean

După cum bine ştiţi, Lucian Sânmărtean a fost înlocuit în minutul 29 al meciului cu Belarus, acuzând o recidivă a unei accidentări suferite, în somn, în seara premergătoare partidei.

Fabrica de Zvonuri a aflat cum s-a petrecut totul şi vă prezintă în detaliu accidentarea lui Sânmărtean. La ora 20:00, Victor Piţurcă a decis ca fotbaliştii să meargă în camere, să-şi spună rugăciunea, iar apoi să revină pentru şedinţa de rummy şi analiza pe table. Rând pe rând, fotbaliştii s-au retras apoi la somn. Sânmărtean a adormit primul. Semn rău, zice Nea Piţi. Nimeni nu trebuie să adoarmă la naţională mai devreme de ora 06:00 dimineaţa. Aşa e regula. Aşa că îl trezeşte pe jucătorul Vasluiului.

Mai de sperietură, mai de emoţie, Sânmărtean, neobişnuit cu venirile la naţională, sare din pat şi alunecă pe sticla de ... suc de portocale a lui Mutu şi aterizează direct pe genunchi. Medicul Pompiliu Popescu a intervenit prompt, după micul dejun de a doua zi, recomandând două ouă prăjite pe zona afectată.

Există şi varianta conform căreia, din cauza unei extorsiuni a unui degajament într-o apă, Sânmărtean n-a putut să doarmă fără nevastă în pat şi s-a accidentat. :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu