sâmbătă, 19 februarie 2011

Turcia/ Galatasaray n-a pierdut niciodată cu Bucaspor

Galatasaray Istanbul, formaţie antrenată de Gică Hagi, joacă în această seară, începând cu ora 19:00, împotriva celor de la Bucaspor într-o partidă ce contează pentru etapa a 22-a a Superligii din Turcia.

Fanii Galatei, care au anunţat că vor fi într-un număr redus din cauza prestaţiilor din ultima perioadă a favoriţilor, nu au motive să fie îngrijoraţi dacă privim statistica întâlnirilor directe:

Prima întâlnire: 28.10.2009/ Cupă/ Galatasaray-Bucaspor 2-1
Ultima întâlnire: 18.09.2010/ Campionat/ Bucaspor-Galatasaray 0-1
Total întâlniri: 2

Înainte de această partidă, Galatasaray se află pe locul 10, cu doar 29 de puncte din 21 de partide, în timp ce oaspeţii de la Bucaspor se regăsesc pe poziţia a 15-a, cu 18 puncte obţinute.

3 comentarii:

nastyb0y spunea...

Alberto, nici cu tine nu imi va fi rusinw vreodata. Iti multumesc foarte mult. Ca existi, desigur. Dar si pentru amabilitati. Pacat ca nu am urmat un drum comun (noi, acea mana de oameni), pentru o perioada ceva mai mare de timp. Despartirea, insa, era inevitabila, oricum. Multa bafta, Alberto, multa fericire si bucurii. Vom trai si vom vedea ce va mai fi. In orice caz, se cunoaste ca nu am stat pe loc, noi, cei de pe fostul Mysport, nu-i asa?

Alberto spunea...

Nasty, noi am urmat ceva timp un drum comun. Cum ne trezeam noi aşa la şedinţele mysport, cum râdeam de "buteliile lui Borcea" şi câte şi mai câte. Acum băieţii sunt cu concursuri de poze şi cu like-uri pe echipe de fotbal. Ce bine că noi eram activi atunci. Oricum, îţi fac publică o invitaţie, aceea de a "vărui" un spaţiu DEstins supărările... cu veselie.

Carucioare spunea...

Cum naiba nu a pierdut niciodata?

Trimiteți un comentariu