duminică, 19 octombrie 2008

Atletico Madrid-Real Madrid 1-2: Emoţia ultimelor minute (VIDEO)

Sâmbătă seară, la Madrid, Atletico a primit vizita Realului în etapa a 7-a a campionatului spaniol. Lucrurile încep cum nu se poate mai prost pentru gazde, care încasează un gol în primele secunde ale partidei. Ruud Van Nisterlooy finalizează cu un şut de la 25 de metri o fază care nu anunţa nimic şi deschide scorul pentru Real.

0-1, gol Nisterlooy - min. 1


Perea vede în minutul 30 al doilea cartonaş galben şi face ca misiunea lui Atletico să fie aproape imposibilă. Van Nisterlooy devine şi înger şi demon. Autorul unicului gol de până atunci este eliminat în minutul 39, iar egalitatea numerică se restabileşte.

Chiar dacă au mai existat oportunităţi de a înscrie pentru fiecare echipă, tabela nu a mai suferit modificări până în minutul 90, atunci când Simao a executat perfect o lovitură de la 20 de metri, lăsându-l mască pe Casillas. 1-1, dar partida de la Madrid mai avea multe de oferit.

1-1, gol Simao - min. 90



De la margine se acordă 5 minute de prelungire, iar în ultimul Drenthe ia o acţiune pe cont propriu, intră în careu, driblează, dar este agăţat de un fundaş al gazdelor şi arbitrul arată punctul cu var. Execută Higuain şi înscrie, iar Realul îşi adjudecă toate punctele puse în joc.

1-2, gol Higuain (pen) - min. 90+5


Astfel, după această partidă, Atletico se clasează pe locul 7, acumulând 9 puncte, în timp ce galacticii de la Real ocupă poziţia secundă, cu 16 puncte din primele 7 etape.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu