marți, 17 iunie 2008

" Momentul de rascruce "

Astazi a sosit momentul ca generatia actuala sa dispute meciul care ar putea scrie o istorie frumoasa si neasteptata. Jucatorii nationalei se afla acum la rascrucea dintre drumul calificarii in sferturi si drumul revenirii acasa.

Calificarea in sferturi dintr-o grupa in care au luat parte asemenea puteri va fi cu siguranta o performanta uriasa pentru fotbalul romanesc, o reusita ce nu va fi uitata niciodata si pentru care actorii principali vor primi recunostinta valorii atat de contestate pana acum.

O infrangere cu Olanda si pierderea calificarii i-ar face pe multi sa-l invoce pe "daca" in propozitia cu penaltyul ratat de Mutu si ar aduce peste sufletele tuturor microbistilor romani o adiere de tristete si oarecum frustrare pentru faptul ca desi am fost egalii campioanei si vicecampioanei mondiale nu am reusit sa mergem mai departe la Euro.

Chiar daca nu mai avem vantul si terenul de la Constanta si nici pe Goian sau Radoi, nationala Romaniei are toate sansele de a reusi "imposibilul prezis de multi". Franta si Italia au iesit pe usa din spate in duelurile cu olandezii, dar noi, romanii, am iesit pe primele pagini ale ziarelor dupa rezultatele bune din meciurile cu francezii si italieni.

Tricolori, calificati Romania in sferturi!
Puteti!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu