luni, 9 iunie 2008

EDITORIAL/ "Mutule, transforma lacrimile in bucurie!"

Tocmai acum, in momentul in care aveam atata nevoie de concentrarea maxima a lui Mutu, inainte de debutul la Campionatul European, inainte de meciul de care ar putea atarna viitorul acestei generatii, da!, tocmai acum s-au abatut nori negri deasupra omului de la care asteptam cel mai mult.

Mintea ii zboara la suma imensa pe care va trebui sa o dea celor de la Chelsea, iar inima plange dupa persoana care era langa el atunci cand invata sa dea cu piciorul in minge. Clipele pe care le traieste atacantul nostru sunt grele, foarte grele, iar meciul in care 22 de milioane de romani asteapta o sclipire din partea lui este si mai greu, dar nu imposibil.

Bucuria calificarii nationalei dupa 8 ani la un turneu final, bucuria de a deveni tata pentru a treia oara, bucuria produsa de sezonul extraordinar avut la Fiorentina, toate acestea ne dadeau sperantele si ne puneau toate bazele in Adrian Mutu. Traim acum cu gandul ca “Il Fenomeno” poate trece si peste aceste intamplari nefericite ce s-au napustit exact in cel mai nefericit moment cu putinta exact asa cum a trecut si dupa scandalul din Anglia.

Un necaz nu vine niciodata singur, iar problemele lui Mutu nu s-au oprit dupa aflarea faptului ca toata cariera de fotbalist nu-i va fi de folos in a plati suma ceruta de Chelsea drept despagubire. A urmat cumplita veste a disparitiei bunicii sale, cea alaturi de care a copilarit si cu care, de mana, a lovit pentru prima data mingea pe care acum o mangaie cum nimeni n-o poate face.

Adrian, toata Romania e alaturi de tine! Tu esti singurul care poti transforma lacrimile de tristete in lacrimi de bucurie.

Inscrie pentru bunica ta, invinge pentru Romania!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu