vineri, 23 mai 2008

Oferta Realului: 40 de milioane de euro + Robinho


Declarat tinta principala de transfer de catre cei de la Real Madrid, proaspatul castigator al Ligii Campionilor, Cristiano Ronaldo, este pus din nou in fata faptului de a deveni cel mai bine platit jucator din lume.

Desi a declarat, imediat dupa obtinerea trofeului UCL , ca nu are de gand sa plece de la Manchester, Cristiano Ronaldo a fost din nou ofertat de catre campioana Spaniei, Real Madrid.

Refuzati initial de catre englezi, spaniolii insista si pun pe masa o noua oferta extraordinara pentru transferul tanarului jucator: 40 de milioane de euro plus Robinho, cam acelasi tip de jucator ca Ronaldo, avand ca punct forte tehnicitatea in regim de viteza.

Antrenorul celor de la Real, Ben Schuster, a declarat recent ca nu crede ca Ronaldo va ajunge la Real Madrid, desi si-ar dori acest lucru foarte mult, dar totusi madrilenii nu renunta la ideea de a-l aduce pe jucator pe Santiago Bernabeu.

Acelasi tip de transfer a fost si cel al jucatorului David Beckham, care a plecat de la Manchester din postura jucatorului vedeta, dar care intrase in conflict cu managerul Sir Alex Ferguson.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu