joi, 6 martie 2008

Grea decizie

Las-o naibii, şi Pandurii să ne încurce? Valoarea totdeauna învinge. Arsenal i-a �călărit � pe cei de la Milan şi până la urmă a învins. Am zis că la Iaşi a fost ghinion, a fost la început, dar dacă pretinzi că eşti echipă… Dacă te încurci şi la Pandurii, tu, Gigi Becali, stai, tată, acasă, vezi-ţi de treaba ta, nu mai vorbi de fotbal. Toate echipele ştiau jocul nostru în tur, acum nu mai e aşa. De la anul nu vor mai fi probleme la Steaua de câştigare a campionatului, vă asigur , a spus Becali la Fanatik Show. (citat de Mediafax)

Am preluat mai sus declaratia lui Gigi Becali, iar acum stau si ma gandesc cum ar fi mai bine. Pentru suporterii stelisti, indiscutabil, ar fi mai bine ca Steaua sa castige la Targu-Jiu, iar Becali, din pacate, sa continue sa vorbeasca despre fotbal.

Insa, pentru oamenii satuli pana peste cap de Becali, cu siguranta ar fi mai bine ca Pandurii sa bata Steaua si, in sfarsit, Gigi Becali sa renunte sa mai vorbeasca despre lucrurile pe care nu le cunoaste, in speta “fotbalul”.

Acum, nu ma intelegeti gresit. Din pacate nu pot fi valabile ambele variante, pentru a impaca pe toata lumea.

Tu cum ai vrea? Fii obiectiv.

Promovam discutia civilizata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu