miercuri, 5 martie 2008

Cu .. bataie de vant

Afara bate un vant ingrozitor, incat orice doamna purtatoarea de fusta va trece imediat la purtatoare de chilotei, iar orice persoana purtatoare de umbrele, in zonele in care ploua, va trece la categoria facuti fleasca cu tot cu umbrela.

Daca zilele trecute am avut parte de o vreme atat de frumoasa, iata ca astazi vremea s-a intorsc cu c***l in sus. :) Nu stim cat tine, nici macar Busu nu stie, si, atentie, nici macar Neti nu stie sa ne ghiceasca daca maine va fi cald sau va fi, tot ca astazi, in bataie de.. vant.

Astazi avem ceva stiri si articole pentru voi. Aseara in Champions League, pustii teribili ai lui Arsenal au eliminat Milanul, Manchester s-a calificat si ea, Barcelona a invins pe Celtic, iar Fenerbahce a produs surpriza serii dupa ce a reusit sa o elimine, la penaltyuri, pe Sevilla. Asa-i in fotbal. :)

Tot un amanunt din fotbal: Firma Griro, cea care se zvonea ca o sa cumpere Rapidul, a semnat un contract de publicitate cu Rapid. Asta sa fie oare primul pas ? Sau asta sa fie singurul pas ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu