luni, 18 februarie 2008

SERIAL : Pase intre dragoste si comedie : Episodul 3

Serile senine, la fel ca si rasaritul soarelui, o prindeau pe Marry in locul ei secret, acolo unde nimeni, in afara de Dumnezeu, nu stia de ea. Era locul unde aceasta se ducea de fiecare data cand avea probleme, sau pur si simplu cand dorea sa fie inconjurata de natura si nederanjata de nimeni.

Gandurile ei zburau de fiecare data la Michael, iar indiferent de activitatea pe care o avea, Marry facea o legatura intre ei. Acelasi lucru se intampla si cu fotbalistul. In pauzele dintre exercitii, atunci cand fetele n-aveau antrenament si nu putea trage cu ochiul, lui Michael ii zbura gandul la persoana de care era atat de atras, dar caruia nu avea curaj sa-i spuna acest lucru.


Numai ca, dintr-o data, la un antrenament de-al majoretelor, acestea au avut parte de un spectator surpriza. Ascunzandu-si parca fata cu o sapca trasa bine pe cap, Michael a intrat in sala de antrenament a fetelor, desi acest lucru era interzis. Nerespectarea acestei reguli, mai ales de catre baieti, se lasa cu sanctiuni drastice.

-Hei, ce cauti aici ? (ii spuse usor emotionata Marry)
-Aa.,.,am venit sa-i spun surorii mele ca.. ca.. nu o mai pot duce acasa cu masina. (ii raspunse acesta, vizibil stanjenit de situatie)
-
Trebuie sa iesi cat mai repede din sala si ai face bine sa nu te intalnesti cu niciun supraveghetor pentru ca vei fi drastic sanctionat. (il atentioneaza Marry, tragandu-l usor in spatele unui vestiar)

Michael, desi trebuia sa iasa imediat de acolo pentru a nu risca vreo suspendare din echipa, s-a gandit totusi daca ar fi bine sa-i spuna ca, de fapt, el n-are nicio sora si ca a venit pentru a o vedea pe ea.

-
Multumesc pentru ca mi-ai spus.. Numele meu este Michael (intinzandu-i mana..) ..
-
Cine oare nu te cunoaste ?! Pe mine ma cheama Marry.. (usor emotionata de neasteptata situatie in care face cunostinta cu baiatul la care se gandeste zi si noapte)
-A
cum trebuie sa plec. La revedere si inca o data multumesc! (spuse grabit
Michael si, fara sa astepte raspunsul lui Marry, iesi din sala)


Au trecut 3 zile de la aceasta intamplare, timp in care acestia nu s-au vazut deloc. Ambii se gandeau ca modul in care au facut cunostinta, chiar daca unul neobisnuit, ar fi fost uitat de celalalt si ca acum totul trebuie luat de la inceput...


--------------
Acum este randul tau, spune-ne continuarea !

3 comentarii:

Anonim spunea...

Marry, amuzandu-se de acea intamplare impreuna cu fetele din sala, a fost surprinsa la auzul unui comentariu: Michael nu are sora! Fotbalistul isi reproseaza atitudinea si isi propune sa fie mai indraznet data viitoare.

Anonim spunea...

Hmm.. Era buna ideea... daca nu treceau cele 3 zile in care nu s-au vazut... Oricum, ramaneti pe Fabrica si pentru celalalte episoade. Va asigur ca aveti ce citi. Sunt si niste rasturnari de situatie :D

Anonim spunea...

....data viitoare poate fi oricand!

Trimiteți un comentariu