duminică, 10 februarie 2008

SERIAL : Pase intre dragoste si comedie : Episodul 1

Pasiunea lui Michael pentru sport s-a transformat deja intr-o meserie. Asta de cand a reusit sa semneze un contract foarte important la profesionisti. Fotbalul ii ocupa mare parte din viata sa, iar rarele vacante pe care le are si le petrece la bunici, impreuna cu prietenii din copilarie.

Si se intampla.. ca de fiecare data, cand numai bine se obisnuia cu atmosfera linistita de vacanta, sa soseasca momentul in care trebuia sa-si reinceapa pregatirile, alaturi de restul echipei de fotbal.

Lucrurile pentru Michael erau destul de clare in mintea lui. Isi dorea sa ajunga un mare fotbalist si sa termine cu bine cele 12 clase, iar apoi daca mai avea timp putea sa se inscrie si la facultatea de sport. Insa, pe cat de simplu stateau lucrurile la un moment dat , pe atat de complicate au devenit in momentul in care Michael a cunoscut-o pe Marry, o frumoasa studenta, fana infocata a echipei lui si membra in echipa de majorete.

Cei doi incepusera sa se caute si.. pentru fericirea lor sa se si intalneasca din ce in ce mai des. Problema insa era alta. Pe cat de mult se atrageau, pe atat de putin isi vorbeau.

-----------------------------

Nu va faceti griji. Este episodul de prezentare.

Acum voi trebuie sa ne dati replica !!! Multa bafta !

5 comentarii:

Anonim spunea...

MICHAEL si MARRY desi se indragesc,comunica putin. Poate exista in mintea lor teama ca realizarea viselor vis-a-vis de implinirea profesionala, ii poate indeparta. Incet si sigur.INCEPUT CU SFARSIT! Sau... Poate exista intre ei o dragoste adolescentina cu teama de manifestare, fiecare temandu-se de o posibila suferinta.IUBESTI IN ASTEPTARE! Sau... Poate fi timiditate si inceputul unei povesti frumoase, de la inceput pana la pensie.DRAGOSTEA ADEVARATA INVINGE INTOTDEAUNA! DOAR CEA ADEVARATA!

Anonim spunea...

Frumos, pacat ca nu ai precizat si numele. Esti pe aproape.. Oricum tinem cont de cele spuse de tine. :) Multumim mult !

Winn3r spunea...

interesant...

Anonim spunea...

Exista un sentiment de incertitudine care ii domina. Ceea ce la inceput se dovedea a fi compatibilitate perfecta in gand si reactii se transforma, pe masura ce relatia lor se lupta sa evolueze, in liniste banala, plafonare, platonism mai presus de orice. Ceea ce il intriga pe Michael era insa faptul ca nu isi putea deschide sufletul ermetizat perfect, desi incerca de fiecare data cand o vedea, de fiecare data cand simtea nevoia sa isi limpezeasca gandurile in ochii ei.

Anonim spunea...

O alta posibila continuare foarte buna. Vreau sa stiti ca se tin cont de astfel de pareri, iar joi, va veti putea gasi replicile in serial.

Va multumim si mai asteptam pareri !

Trimiteți un comentariu