vineri, 22 februarie 2008

Lucrurile care se inghit, se numesc.. blaturi

Nu cred ca exista vreo persoana din Romania care sa nu fi inghitit macar o singura data o bucata de blat. Unii din postura de sefi de Federatie, altii din postura de sefi de Liga, unii din postura de conducatori de club, unii din postura de antrenor, iar altii din postura de sarbatoriti sau invitati.

La noi, in Romania, blaturile sunt sanatoase. Nimeni, niciodata, nu a patit nimic din cauza blaturilor. Nici nu le-a stat in gat, nici nu s-au imbolnavit si nici nu s-au saturat.

Asisti la servirea blatului, improscat cu corectitudine si ornat cu “dorinta de victorie, mai mare, doar a unora”, si nu trebuie sa faci nimic. Nu pentru ca s-ar canta “La Multi Ani!” si trebuie sa fii atent, ci pentru ca-ti “canta” altii, iar tie, in cazul in care nu-ti place sa joci, iti ramane tacutul si inghititul. Ca asa-i in fotbal.

Pana una, alta, procesul continua : Se coc blaturile, se “orneaza”, se servesc si se inghit in liniste. In cazul in care apar manifestari neintalnite, inchinati-va de 3 ori. Asistati la o schimbare.

Pofta buna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu