marți, 19 februarie 2008

Diversitatea butoanelor

** Acest text nu este o reclama mascata, ci doar o aliniere la standardele cerintelor returului Ligii 1 **

.

Pentru cei din fotbal, care practica sau au practicat “butonatul”, modalitatile pentru a fi numarul 1 in sportul mai sus mentionat (n.r butonat) sunt deja cunoscute. Dragi oameni de rand, amatori de Fabrica de Zvonuri si de alte surse sau resurse gazetaresti, haideti sa intram pentru cateva momente in “lumea lor”.

.

Cum DNA-ul este cu urechile ascutite pe fiecare telefon de-al presedintilor de club, iata ce alte solutii ar putea avea acestia :

.

1. Messengerul

  • Va puteti face nickuri, care mai de care mai interesante, si puteti butona pe tastatura fara niciun fel de probleme. Virusii, de la DNA, ar putea intra cu greu in posesia convorbirilor dumneavoastra in cazul in care aveti un antivirus cu rang inalt.

.

2. Mailul

  • In cazul in care nu vreti sa tastati rapid pe Messenger, puteti folosi mailul. Folositi acelasi nick de messenger si adaugati o terminatie care sa va reprezinte mai bine. (Recomandare : folositi coada de maimuta @) Aici trebuie sa aveti grija la parola. Nu puneti numele echipei. Asta duce la retrogradare directa. Nu folositi nici supranumele cunoscute. Duce in penibil.

.

3. SMS-ul

  • Nu asa cum facem cu totii. Dumneavoastra trebuie sa scrieti mesajul, iar atunci cand l-ati terminat, trimiteti-l impreuna cu telefon. Asta pentru a nu intra nimeni pe canal si a expedia gresit sms-ul. Daca-l trimiteti prin posta, vedeti ce scrieti la expeditor si destinatar. Nu folositi numele de cod de dinaintea democratiei, le-au facut cei de la CNSAS publice.

.

Putem sa va mai spunem doar sa aveti grija ce tastatura folositi, sa nu cumva sa se stearga literele si numerele, sa aveti grija sa fie mereu bateria plina si, poate cel mai important lucru, SA AVETI SEMNAL. (Recomandare: Locurile inalte din clasament au semnalul bun si viteza de internet ridicata)

1 comentarii:

Anonim spunea...

CUM STA DNA-UL LA SECTIUNEA VANATOARE? MAI AVEM SI ...PORUMBEI CALATORI.

Trimiteți un comentariu