duminică, 16 septembrie 2007

Din categoria "POSIBILE CRONICI" , Germania-Romania :)

Este un meci amical, Luna se intretine si ea amical cu stelele din jur, Soarele se zareste pe echipamentele romanilor, toata lumea este pregatita.In sfarsit se aprinde nocturna. Soarele si Luna in tribuna. Soarele tine cu Romania, Luna e germana.

Temperatura este foarte ridicata chiar daca suntem la mijlocul lui Septembrie, “Tensiunea” innebunita de jocul lui Mutu cu Belarus a venit si ea la meci, de data asta si Consuelo deoarece se simte amenintata.

In “amicalul tur”, Romania s-a impus cu 5-1, acum sa vedem ce iese in “amicalul retur”.

Min. 1 : Fluier de Start. Arbitrul Urs Meier incepe meciul mai devreme cu 40 de secunde (fiind dator de la meciul cu Danemarca) si astfel Romania deschide scorul 1-0 gol inscris de Plesan, pardon, de Ochirosii.

Min. 2 : Nemtii se napustesc asupra propriului arbitru si acesta nu mai doreste sa arbitreze. Incredibil ! Pe teren apare Constantin Zotta care inca este alergat de Gino Iorgulescu. Si iata ca meciul poate continua.

Min. 3 : N.Dica a ajuns si el tot in pas-alergator la meci dupa ce tot fugea de la Kiev cu oprire in Belarus, si iata acum popas la amicalul cu Germania. Se pare ca acest meci este punctul final al alergatorilor la maraton. Sa vedem cine mai soseste pe parcurs

Meciul se disputa cu un asa ritm incat nu mai apuc sa scriu. Este minutul 8, iar Romania trage de rezultat. In continuare avem 1-0.Suntem in grafic.

Min. 16 : Arbitrul impecabil . Ce maniera artistica au sunetele iesite din fluierul sau ! Cata eleganta in a arata cartonasele . Jucatorii sunt atat de emotionati , lui Banel chiar ii vine sa planga si ii multumeste arbitrului pentru atentia acordata. (beleaua)

Min. 27 :Ovidiu Petre da interviuri pe marginea terenului. Marturiseste ca este un fan al fotbalului brazilian. O data era chiar sa inscrie din 11 metri. (beleaua)

Min. 31 : Romanii incearca sa iasa pe contaatac….si reusesc sa treaca pentru prima oara de mijlocul terenului. Autorul acestei actiuni , este schimbat imediat de Victor Piturca (beleaua)

Min. 33 : Piti se ridica nervos de pe banca si face semne disperate spre Lobont, sa-i spuna unde a lasat bricheta. (Alin33)

Min. 40 : Jucatorii ambelor echipe se strang la mijlocul terenului si aplauda spectatorii pentru efortul pe care il depun in tribune. Pe Banel il bufneste iar plansul si isi sterge nasul de tricoul lui Klose. (acelasi beleaua)

INFO de ultima ora : Pe stanga, Dorinel ara terenul in lung si in lat. E nemultumit ca Mutu nu poate sa faca un dribling si tot paseaza inapoi, unde tocmai a arat. (Alin33)

Este Pauza ! Tribuna este plina.. de praf.. la meci asistand doar oficialii amicali ai celor doua echipe. Ce credeti ca fac romanii in pauza ?

Min. 47 : Un balon inaltat de Tamas in apropierea propriului careu de 16 metri, i-a incantat pe jucatorii germani, care au inceput sa inalte si ei baloane. Placerea le-a fost stricata de Goian, care incerca sa dea cu capul in fiecare balon. (Alin33)

Min. 49 : Banel intra prin alunecare, ii ia iarba lui mutu pe sus si intr-o engleza perfecta ii spune arbitrului ” za bol” (Cristi)

Min. 54 : Arhimede Lobont da si el un interviu alaturi de Cornel Dinu pe marginea terenului. Din transhumanta istoriei Dinu relateaza ca si Lobont , la fel ca Ovidiu Petre sau Banel, este la fel de valoros din punct de vedere exhaustiv sau cine mai stie cum…o data demult , in negurile intunecat de negre ale tulburatoarei noastre istorii de clasa a 4-a , Lobont a aparat un penalty. (beleaua)

Min. 55 : Nemtii ataca in valuri, Piti face semne disperate la Iordanescu sa ii imprumute niste icoane (Cristi)

Min. 59 : Faza periculoasa la poarta nemtilor. Dorinel ii striga lui Kahn in germana ca e liber, acesta neavand lentilele de contact arunca mingea in directia lui. Pacat ca mingea i-a venit pe dreptul si astfel am irosit o importanta oportunitate. (rh)

Min. 60 : Portarul nemtilor inscrie un eurogol…de la peste 70 de metrii…..nimeni nu stie unde este Lobont….!!!aaaa….continua sa dea interviu cu Dinu pe marginea terenului!!!Germania-Romania 1-1!!! (oktay_steaua)

INFO de ultima ora :

Minutul imediat urmator celui dinainte

Mitica Dragomir si Mircea Sandu fac ture pe lângă stadion cu Mazbach-ul lui Jiji……muzica la maxim…din başi rasună colindele . (beleaua)

Min. 62 : Ganea sta tolanit in careul advers c`un fir de iarba intre dinti asteptand o pasa lunga. Nu conteaza ca-i in off-side…cine mai are curaj sa-l fluiere? (rh)

Min. 70 : meciul continua in nota de dominare a nemtilor care nu gasesc drumul spre poarta noastra, ai nostri sapa in continuare transee, Piti si-a adus aminte de marasesti si Oituz (Cristi)

Min. 75 : O scarita fenomenala marca Mutu!!! dar mingea este deviata de un fundas german in corner. Florentin Petre se duce repede si urca pe scarita sa stea si el ca baietii in careul advers cand se bate cornerul. (rh)

Min. 77 : Suntem atacati in valuri,Banel este aproape sa se inece, dar intervine Lobont miraculos cu un colac, Banel rezista.Piti il schimba cu un jucator masiv, in sfarsit a intrat Florentin Petre,ne amintim de golul memorabil marcat cu capul in meciul cu azerii (Cristi)

INFO de ultima ora : Reluarile au aratat cum Chivu le bate obrazul atacantilor nemti care-i trec mingea printre picioare. In amicale nu se fac d`astea. (rh)

Min. 86 : Televiziunile de pe tot globul işi opresc transmisiunea pentru a retransmite in transmisiune directa transmisă din carul de transmisiuni al televiziunii TRANSMISIA TV , golul reuşit de Banel Nicoliţă , in urma unei centrari transmise cu piciorul stâng direct in năvodul porţii.

2-1 pentru România…se aud chiote de bucurie tocmai dinspre Chişinău (beleaua)

Min. 87 : Nemtii inscriu cand nu se astepta Lobont.. pai ce e asta.. astia nu anunta cand trag ?

Min. 90 : Urs Maier se hotareste sa revina la meci pentru a arbitra!!!Acesta prelungeste meciul pana cand nemtii vor inscrie!!!Si incredibil in min. 90 Poldolski inscrie din spatele liniei de fund!!!A invatat de la Tamas la antrenamente!!! 3-2 pt. nemti(oktay_steaua)

Min. 94 si ultimul : Am inscris.. am inscris..se tot cearta Ganea cu Mutu.. pss.. Mutule lasa de la tine.. e periculos asta.. 3-3 scor final !

INTERVIURI LA CALD : Reporterul special este chiar “Tensiunea” :)

Interviu Banel: A fost un meci greu, am luat ceva apa…daca nea gigi ma lasa sa ma antrenez acum stiam sa inot…Important este ca s-a terminat meciul ca incepusem sa confund portile.Noi in ce culori am jucat? ca eu cunosc doar rosu si albastru! (Cristi)

Interviu Piturca : Am facut un meci bun, nu? Ne-am creat ocazii, nu? Am avut si ghinion, nu? Nu echipa.. eu la table.. nu despre asta ma intrebati ?

Interviu Mutu : Ii dedic golul Laurei Andresan….ăăăăăăă….Consuelei….pt sprijinul moral acordat!!! (oktay_steaua)


*** Aceasta cronica a fost ideea noastra pe mysport.ro si a fost realizata impreuna cu vizitatorii care au participat activ la cronica. Numele lor este scris in paranteza. Va multumim ! :)

2 comentarii:

Bar Tikitaka spunea...

Bai ce in forma am fost ziua aia :)

Alberto Boţoghină spunea...

Beleaua.. e evident :)))

Trimiteți un comentariu