joi, 13 septembrie 2007

Britney ? " Dezamagire totala ! "


Nu este o stire. Stirea asta o stiti deja. Vor fi doar comentariile noastre asupra prestatiei fostei vedete. De ce fostei ? Pentru ca acum este departe de a mai fi o vedeta in adevaratul sens al cuvantului. Britney este, acum, doar o persoana vanata intens de paparazzi si care ne arata diferite parti ale corpului ei fara nici o jena. Partea proasta e ca este penibila. Nu are nici un corp frumos. Silueta vedetei este doar o umbra a vedetei din urma cu cativa ani. Insasi Britney pare a fi o umbra a vedetei plina de viata de pe scena.
Nu am inteles care ar fi fost motivul pentru care i-a si-a asumat acest risc, sa apara dupa atat timp de "baute" si petreceri, la un asa eveniment. Gurile rautacioase spun ca ea s-ar fi prezentat asa prost pentru ca a venit sub influenta alcoolului la repetitii. Putea sa nici nu vina.. daca pana in momentul de fata ea nu facea atatea prostii, si se mentinea la forma care a consacrat-o, se descurca mult mai bine si daca nu isi facea coregrafia. Pentru Britney si tocurile au fost prea inalte, si miscarile coregrafice mult prea rapide, si fetele din jur mult prea slabe in comparatie cu ea. Nu?

6 comentarii:

Anonim spunea...

a trecut ceva timp de la acest eveniment.. asteptam mai multe noutati

Anonim spunea...

Corect.. a trecut ceva timp.. insa nu am dat stirea.. doar am comentat.. multumim pentru atentionare.. s-a consemnat :)

Winn3r spunea...

mama ce grasa e...

Anonim spunea...

In ce hal a ajuns Britney... Si ce mare fana a ei eram acum vreo 7-8 ani...

Anonim spunea...

Ramonik_sb noi ne rasplatim vizitatorii si comentatorii fideli.. si daca te simti in stare si vrei. iti putem oferi un articol pe blog :)
Astept raspuns aici sau pe mailul fabricii :)

Anonim spunea...

''motivul pentru care ''i-a'' si-a asumat acest risc''????
Eu ti-as recomanda sa inveti sa scrii corect romaneste si apoi sa te apuci sa-i critici pe altii...

Trimiteți un comentariu